Timiș: un bărbat a murit în Biled sufocat într-un depozit de cereale – a fost tras de un mecanism aflat în funcțiune

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aflându-se în localitatea Biled pe strada Gării în exercitarea atribuțiilor de serviciu ar fi pătruns în interiorul unui recipient de depozitare cu cereale, moment în care ar fi fost tras de un mecanism aflat în funcțiune care transporta cerealele din interiorul depozitului spre exterior,  evacuându-le.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani.  Persoanei i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către echipajul medical sosit la fața locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului de 48 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment“, a transmis IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

FOTO: arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole