Timiș: tânăr trimis în judecată după ce a omorât în bătaie un bărbat la Bazoș

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui tânăr, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Totul s-a întâmplat în 3 decembrie 2022, în jurul orei 22:18, în localitatea Bazoș, când tânărul și-a provocat victima. Individul arunca cu pietre în poarta de acces în locuință a victimei. În momentul în care victima i-a reproşat comportamentul, individul ar fi împins-o, aceasta căzând în şezut. Apoi individul l-a lovit de mai multe ori cu pumnii în față. Victima a căzut pe asfalt, lovindu-se la nivelul capului și și-a pierdut cunoștința.

După ce a fost ajutată să se ridice de pe asfalt, victima ar fi fost condusă la locuința sa de către un martor și de către inculpat, iar în dimineața zilei de 4 decembrie 2022 a fost găsită de către mama sa, în comă, fiind preluată cu ambulanța și internată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara, până în data de 25 decembrie 2022, când a decedat„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole