Timiș: șoferi drogați și tineri prinși cu droguri de risc și mare risc în a doua zi a festivalului Codru

Polițiștii timișeni au fost prezenți și în a doua zi a festivalului Codru care se desfășoară pe raza localității Ghiroda, unde s-a acționat pentru preîntâmpinarea oricărui eveniment negativ.

Polițiștii rutieri au asigurat în continuare fluidizarea traficului și au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc un vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive„, transmite IPJ Timiș.

Astfel, au fost constatate patru infracțiuni privind conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive și două infracțiuni de deținere de droguri de risc.

De asemenea, la festivalul Codru au fost prezenţi şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara, în urma activităţilor desfaşurate fiind constatate 6 infracțiuni de deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu (7 comprimate ketorol, 1 comprimat XTC, 2 grame de amfetamină, 1 gram de cannabis și un grinder), conform Legii nr. 143/2000„, mai transmite IPJ Timiș.

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității şi cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanți din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat în continuare activități informativ-preventive pentru a aduce la cunoștința tinerilor efectele consumului de droguri.

Polițiștii continuă acțiunile de acest gen.

Tânăr condamnat pentru furt, prins la Deta

Polițiștii din Timiș au prins, sâmbătă, un tânăr care era condamnat pentru furt. Tânărul a fost dat în urmărire națională după ce a fost condamnat la un an de închisoare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole