Timiș: șoferi băuți, drogați sau fără permis de conducere prinși la volan pe drumurile din județ

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 19:38, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Școlii, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot sâmbătă, în jurul orei 21:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 22 ianuarie, în jurul orei 04:44, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Nikolaus Berwanger, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Marți, 24 ianuarie, în jurul orei 03:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe bulevardul Vasile Pârvan, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot marți, în jurul orei 11:05, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în localitatea Lovrin, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole