Timiș: drumul județean autostrada A1-Pișchia-Fibiș-Mașloc va fi reabilitat – a fost aprobată declanșarea procedurii de expropriere – vor exista și piste de biciclete

Consiliul Județean Timiș continuă demersurile pentru reabilitarea DJ 691 de la autostrada A1 prin Pișchia, Fibiș, Mașloc și până la limita cu județul Arad.

Proiectul prevede și construirea de piste dedicate pentru bicicliști de-a lungul DJ 691.

În intravilanul localităților, pistele vor fi dispuse pe ambele părți ale drumului, câte una pentru fiecare sens de circulație.

În extravilan, pista pentru biciclete se va situa pe o singură parte a drumului, dar va permite circulația în ambele direcții.

Consiliul Județean Timiș a aprobat declanșarea procedurii de expropriere pentru proiectul „Modernizare DJ 691, sector Nod de descărcare A1 – limită Județ Arad”.

Modernizarea drumului județean 691 presupune un necesar de terenuri care nu fac parte din domeniul public al județului și care trebuie dobândite prin expropriere. Pentru realizarea obiectivului propus și declanșare a procedurii de expropriere este necesar a se aproba prin hotărârea de consiliu județean, trebuie însușit raportul de evaluare elabora de evaluator autorizat ANEVAR ce urmează a fi expropriat în vederea realizării obiectivului de investiții modernizare DJ 691 sector Nod de descărcare A1 – limita județ Arad, aprobarea ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării utilitate publică suma globală de 181.714 lei”, spune Cristian Mincă, director executiv Direcția de Drumuri, pentru Radio Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole