Timiș: două persoane surprinse de un zid dărâmat – pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare și containerul multirisc

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit, luni după-amiaza, pentru degajarea a două persoane surprinse de un zid dărâmat în oraşul Deta, victimele fiind în stare de conştienţă şi cooperante.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că pompierii au reuşit să-i extragă pe cei doi bărbaţi, care nu aveau leziuni vizibile.

O persoană a refuzat transportul la spital, iar cealaltă victimă a fost transportată la spital pentru o evaluare medicală amănunţită şi pentru îngrijiri de specialitate. A fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş despre incident„, a precizat Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Deta, dar şi o autospecială de descarcerare, containerul multirisc din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara şi o automacară din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole