Timiș: bărbat bătut cu pumnii, picioarele și parul până la leșin la Cerneteaz

Polițiștii timișeni au fost sesizați miercuri noaptea, în jurul orei 00:30, prin apel la 112, că un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilindu-se faptul că barbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din județul Timiș, ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente”, transmite IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au depistat în localitățile Cerneteaz și Giarmata, patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole