Timiș: accident la vânătoare – un bărbat de 37 de ani a fost împușcat în stomac cu o armă de vânătoare

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Brestovăț, din județul Timiș, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localității Brestovăț, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 69 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia. La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați dețineau permise de port armă și autorizație de vânătoare“, a transmis IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole