Timiș: 12 permise de conducere reținute de polițiști în câteva ore. S-au dat și 192 de sancțiuni, dintre care 113 pentru viteză

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș, au desfășurat o acțiune ieri, în intervalele orare 08:00-12:00 și 15:00-19:00, pe principalele artere din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care efectuează neregulamentar manevra de depășire, precum și pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Au fost legitimate peste 300 de persoane și controlate 260 de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 192 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 45.892 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R. Dintre acestea, 113 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au retras 1 certificat de înmatriculare și au reținut 12 permise de conducere, dintre care: cinci pentru nerespectarea regimului legal de viteză; trei pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire și patru pentru alte abateri.

Acțiunea rutieră și-a îndeplinit obiectivul urmărit, nefiind înregistrate accidente rutiere„, mai transmite IPJ Timiș.

Biserica Ortodoxă Seceani a fost vandalizată

Un act de vandalism a avut loc în localitatea Seceani. Pereții Bisericii Ortodoxe Seceani au fost împroșcați cu ulei ars. A fost sesizată Poliția Orțișoara, în vederea depistării persoanelor care…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole