Subprefectul PSD Timiș,  Sorin Ionescu, îl ironizează pe șeful CJ Timiș, Alin Nica, pentru că a mers cu o cască pe cap la o acțiune de plantare de puieți

Subprefectul PSD Timiș,  Sorin Ionescu, l-a ironizat într-o postare pe Facebook, pe șeful CJ Timiș, Alin Nica, care în weekendul trecut a participat la o plantare de puieți așa cum Buletin de Timișoara AICI.

“Să mergi la o acțiune de plantat de puieți cu o cască de protecție pe cap e „o măsură” care dă bine la poză. Dar și mai bine dădea la poză dacă se asigurau căștile nu doar capetelor luminate ci și celor care s-au oferit voluntari la acțiunea de împădurire. Ar fi benefic pentru timișeni, ca președintele Consiliului Județean Timiș să țină cont de sfatul ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu și să se pună pe treabă să construiască sensul giratoriu de la Remetea Mare. Având informația cum că nimeni altcineva nu îi va face treaba, având și cască de protecție, numai bine … vă puteți apuca de treabă!“, a scris Sorin Ionescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole