STPT atenționează călătorii asupra validării cardului de transport în comun: vă asigurați că banii pe care îi investiți sunt folosiți în mod corect

Importanța validării cardului de transport în comun.

Dorim să vă atragem atenția asupra unei practici esențiale pentru buna funcționare a sistemului de transport în comun: validarea cardului de călătorie. Validarea cardului este un pas crucial pentru a asigura că serviciul de transport rămâne eficient și sustenabil pentru toți utilizatorii.

Iată de ce este important să vă validați cardurile:

1️⃣ Contribuiți la finanțarea serviciului: Tariful pe care îl plătiți pentru călătoria dvs. ajută la susținerea costurilor de operare a transportului în comun. Prin validare, asigurați că banii pe care îi investiți sunt folosiți în mod corect și că serviciul poate continua să funcționeze în condiții optime.

2️⃣ Evitați sancțiunile: Nevalidarea cardului poate duce la amenzi sau penalități financiare ulterioare. Validând cardul, vă asigurați că nu veți fi expuși unor astfel de inconveniente.

3️⃣ Respectați regulile: Utilizarea corectă a sistemului de transport în comun implică respectarea regulilor stabilite prin Regulamentul de călătorie disponibil pe site-ul societății. Validarea cardului este un aspect esențial al acestor reguli.

4️⃣ Contribuiți la gestionarea traficului: Validarea cardului ajută la colectarea datelor privind călătoriile și la planificarea mai eficientă a rutelor și frecvențelor de transport, arată SPT într-un anunț.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole