Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu patronul de 85 de ani al constructorului de pe Centura Timișoara Sud: vom rezilia contractul, dacă continuă așa

Sorin OUG 13 Grindeanu nu a mai venit la două săptămâni pe șantierul Centurii Timișoara Sud așa cum se bătea cu bolțarul în piept că o va face la preluarea mandatului, dar a rămas la fel de preocupat și îngrijorat de situația șantierului.

Lucrările sunt finalizate în proporție de 50%, iar ministrul Transporturilor a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că se poate ajunge la rezilierea contactului dacă lucrurile rămân la stadiu actual.

“Zilnic le-am cerut colegilor de la Cabinet să-mi dea monitorizarea pe care le-o dau colegii de la DRDP Timiș (n.r. Timișoara) legată de centură. Am avut o discuție inclusiv cu patronul acestei companii, un domn venerabil de 84/85 de ani care a venit din Italia, înțeleg că au accesat un împrumută asta m-a anunțat în urmă cu câteva zile, luându-și angajamentul că vor schimba ritmul de lucru. Eu n-am uitat și știți că am dat certificat negativ și dacă vor continua în ritmul ăsta se va rezilia contractul“, a declarat Sorin Grindeanu.

Constructorul de pe Centura Timișoara Sud este firma italiană Tirrena Scavi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole