Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu “autoritățile“ din Caraș-Severin. Posibil unele imaginare, deoarece au lipsit primarul Ioan Popa și Romeo Dunca, șeful Consiliului Județean

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, ieri, țanțos care orșie bănățan că s-a întâlnit cu autoritățile din Caraș-Severin și a stabilit prioritățile pentru județ.

Drumul lung de la București se pare că i-a dăunat grav ministrului deoarece la masa discuțiilor, cel puțin așa reiese din pozele postate pe Facebook, cea mai cunoscută “autoritate“ a fost șefa drumurilor naționale, Nicoleta Pordea, cu sediul la Timișoara. În rest, niște necunoscuți.

În schimb autoritățile care îl însoțeau pe Sorin Grindeanu au fost liberalul Marcel “Geacă“ Vela, cu care trebuia probabil să discute împărțirea Aeroportului Timișoara sau angajarea unor altor neamuri ale acestuia prin Guvern, colegul său de școală Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă, finul lui Victor Ponta.

Nu știm ora la care a avut loc întâlnirea, extrem de importantă pentru unii de la acea masă, cert este că au stabilit următoarele priorități:

📌modernizarea drumului național Moravița-Oravița.

📌repararea urgentă a drumului național Oravița-Bozovici

📌construcția Drumului Expres Lugoj-Craiova

📌repararea drumului național Caransebeș-Reșița

📌Variante Ocolitoare pentru municipiile Reșița și Caransebeș și pentru orașul

Bocșa

📌 modernizarea căii ferate Lugoj-Caransebeș și Voiteg-Reșița

📌renovarea gărilor Caransebeș și Băile Herculane

📌”Semmeringul bănățean”- calea ferată Oravița-Anina

Recomandările noastre

Cele mai citite articole