Șoferi din Timiș, prinși fără permis de conducere, cu permisul suspendat sau băuți la volan

Polițiștii timișeni au prins trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Luni, 9 mai, în jurul orei 19:40, polițiștii rutieri din Timișoara au depistat pe strada Primăverii, din Chișoda, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Jebel au oprit pentru control, în localitatea Voiteg, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”. 

Tot în această dimineață,, în jurul orei 03:25, polițiștii din Timișoara au oprit pentru control, pe strada Tigrului, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole