Șofer de 21 de ani, prins drogat la volan. A mai fost amendat pentru depășirea limitei de viteză în localitate și că a înjurat polițiștii

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de alcool sau droguri la volan, pentru asigurarea unui climat rutier în siguranță și prevenirea accidentelor de circulație. Astfel, în perioada 25 – 26 iulie, polițiștii timișeni au depistat în județ mai multe persoane bănuite de conducere sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.

Luni, 25 iulie, în jurul orei 09:45, polițiștii din Făget au oprit pentru control în localitatea Coșava o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani, care circula cu viteza de 92 de km/h în localitate. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis. A fost întocmit dosar penal.

„De asemenea conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 943 de lei pentru depășirea limitei legale de viteză pe raza localității, conform OUG.195/2002R și cu suma de 200 de lei, conform Legii 61/1991 pentru proferarea de cuvinte și expresii jignitoare, acesta manifestând o atitudine agresivă verbal față de polițiști”, transmite IPJ Timiș.

Tot luni, 25 iulie, polițiștii rutieri au depistat în Timișoara patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testărilor cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la canabis și amfetamină. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Luni noaptea, în jurul orei 03:10, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Ofcea, un autovehicul condus de un bărbat de 33 de ani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Azi noapte, în jurul orei 00:10, polițiștii din Buziaș au oprit pentru control în orașul Buziaș, o mașină condusă de o femeie de 29 de ani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole