Șeful PNL Timiș sfidează legea netulburat și nu poartă mască – în timp ce timișorenii sunt amendați zilnic

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, s-a întâlnit, ieri, cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, ES dl Roelof Sander van Ees.

Din fotografiile postate de Consiliul Județean se vede cum șeful CJ Timiș nu poartă mască, încălcând regulile impuse chiar de colegii săi de partid aflați în guvern.

Ipocrizia liberalilor din Timiș este vizibilă în aproape fiecare ieșire publică, ceea ce nu ar avea vreo importanță dacă nu s-ar afla la conducerea instituțiilor publice.

Chiar acum două zile senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, acuza partidele de opoziție că sunt “anti-măsuri de siguranță”, însă probabil colegul să de la Dudești beneficiază de vreo derogare, altfel suntem convinși că l-ar fi dojenit zdravăn și ar fi trimis Poliția să-l amendeze.

IPJ Timiș, vrednică și curajoasă doar cu oamenii de rând, a sancționat doar ieri 130 de timișoreni care nu purtau mască, lucru pe care ar putea să-l facă măcar acum și cu Alin Nica, însă slugărnicia va bate legea și de data aceasta.

Scene șocante în Timișoara

Scene șocante în Timișoara Cadavrul unei femei a stat ore întregi pe un trotuar, de lângă o piață aglomerată din Timișoara. Martorii spun că ar fi murit pe loc. Una…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole