Secretar general adjunct al Guvernului se laudă singur pe Facebook: susținerea mea, cred că nu se mai pune sub nicio formă sub semnul întrebării.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Bogdan Ghelbere, propus pentru poziția respectivă în luna februarie de către PNL Timiș, a ajuns mare scriitor și s-a gândit să informeze timișenii despre aventurile sale prin București, mai ca precupețele venite la oraș să vândă zarzavaturi în piață și întoarse acasă stau la givan la poartă până se face de ziuă.

“Despre susținerea mea, cred că nu se mai pune sub nicio formă sub semnul întrebării, s-a văzut clar că și instituțiile de la București au voința de a ajuta, așa că la muncă, vine iarna!”, a scris enigmatic Bogdan Ghelbere, de unde deducem că randamentul său prin Capitală este sau a fost pus la îndoială, chiar acum când în garderobă sunt frumos aliniate mai multe rânduri de costume.

Într-un avânt de ipocrizie deșănțată Bogdan Ghelbere , cu mult tupeu, scrie că “schimbările de directori doar pe principiul apartenenței politice liberale nu ajută, dragi colegi aliați de guvernare locală! Mai trebuie să și muncim și să avem curajul să ne asumăm, că de aceea avem aceste responsabilități publice”, este mesajul cel mai probabil adresat propriilor colegi de partid care toarnă în ultima perioadă o nouă serie din Vikingii.

Dar, din postarea omului nostru plecat în lume ca Petrache Lupu de la Maglavit, aflăm că împreună cu directorul Colterm, Petre Nenu, au vizitat instituțiile Bucureștilor, ca la Noaptea Muzeelor.

“Am început cu A.N.R.E. – unde am avut onoarea de a participa la ședința Comitetului de Reglementare, și împreună cu domnul președinte Dumitru Chiriță am discutat aspecte legate de Colterm in relația cu Transgaz, Delgaz Grid. Directorul Colterm a depus un nou proiect de reabilitare a rețelei de distribuție din oraș. Am continuat apoi la A.N.A.F. – D.G.A.M.C., unde am avut o foarte bună întâlnire cu domnul Ionuț Mișa, director general, privind achitarea datoriilor prin dare în plată. Și de aici am plecat cu convingerea că există dorința de a participa la soluționarea tuturor problemelor în folosul timișorenilor. Am revenit la guvern unde ne-am întâlnit cu domnul director general adjunct Petre Stoian, de la Delgaz Grid. Domnul Nenu i-a prezentat solicitările Colterm, urmând ca într-un interval rezonabil de timp să primim răspunsul, în principiu favorabil. Am încheiat ziua la Ministerul Energiei, un pion important în procesul de salvare a Colterm. Împreună cu domnul secretar de stat George Niculescu, care se întâlnise anterior cu Dominik Fritz în urmă cu câteva săptămâni, iar apoi cu domnul secretar de stat Dan Drăgan, am analizat pașii de urmat, am vorbit de cogenerare, am stabilit să mergem împreună la Arad să vedem cum au rezolvat acolo problema. Deși mai pragmatice, foarte utile discuțiile, ne-au deschis căi noi de abordare și mi-au trasat practic pașii pe care trebuie să îi urmez eu, dacă și cei de la Colterm continuă procesul de eficientizare, absolut obligatoriu – acest lucru l-au subliniat absolut toți vorbitorii. Nimeni nu te ajută dacă nu dovedești că participi și tu activ, nu stai doar și aștepți ajutor. Și, sincer, încă aștept de la administrația locală mai multă determinare în acțiuni”, a scris pe Facebook, secretarul general adjunct al Guvernului, Bogdan Ghelbere.

În cazul în care ați avut răbdare să citiți până aici, cred că ați remarcat că niciun lucru concret nu a fost stabilit, doar anumiți pași…enigmatici sau pe care încă nu suntem pregătiți să îi aflăm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole