Se ridică, din nou, autovehiculele parcate neregulamentar. În ultima lună și jumătate, aproape 60 de șoferi au rămas fără mașini

Polițiștii locali acționează permanent pentru luarea măsurilor legale în cazul mașinilor oprite sau care staționate neregulamentar în Timișoara. Pe lângă amenzi, de la mijlocul lunii februarie, s-a revenit la ridicarea mașinilor care încurcă flagrant traficul rutier sau pietonal, iar odată cu reorganizarea SDM, prin Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcărilor Publice – Timpark s-a reluat această activitate în colaborare cu polițiștii locali.

Astfel, în ultima lună și jumătate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revoluției 1989, Gh. Dima, A. Ipătescu, Dâmbovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babeș, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther și altele. Alți 3579 conducători auto depistați încălcând legislația în vigoare pe linie de oprire sau staționare au fost sancționați de la începutul acestui an și până în prezent.

„Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, și pot ajunge până la 725 lei, pentru staționare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis.  Pentru a evita sancționarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în domeniu, deoarece se acționează zilnic pe această linie”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole