Se caută un hoț. A furat din poșeta unei credincioase în capela de la Spitalul Victor Babeș

Preotul care slujește la capela cu hramul Sfântul Mina din curtea Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, cere ajutorul oamenilor pentru identificarea unui hoț.

Totul s-a întâmplat miercuri când o femeie și-a lăsat poșeta nesupravegheată în biserică și a mers să se închine. A apărut un individ, între timp, care s-a apucat să fure portofelul cu acte și bani și un telefon mobil din geanta femeii. După care omul și-a făcut cruce și s-a așezat pe un scaun să se roage. Totul a fost filmat, iar părintele Dorian Oprișor va depune plângere la poliție, dar face apel și la comunitate.

„Astazi, din capela cu hramul Sfântul Mina din curtea spitalului de boli infecțioase și pneumoftiziologie Victor Babeș din Timișoara, în jurul orelor 16:31, acest individ a furat din poșeta unei credincioase un telefon și portofelul cu acte si bani. Vom depunde plângere si la politie. Daca între timp cunoașteți pe acest individ, va rugăm sa ne ajutați sa îl identificam. Sfantul Mina să vă răsplătească!”, a scris pe pagina sa de Facebook, preotul Dorian Oprișor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole