Se caută un bărbat care a sustras 2.000 de lei de la un bancomat, bani care aparțineau altcuiva. Fapta s-a întâmplat în decembrie 2020

A trecut pe lână un bancomat de pe bulevardul Revoluției din 1989, a văzut niște bani și a plecat cu ei. S-a întâmplat în decembrie 2020.

Imaginile au fost trimise de IPJ Timiș astăzi. „S-au făcut mai multe activități în vederea identificării, însă având în vedere că nu a fost depistat, acum s-a primit acord de la Parchet pentru a fi difuzate imaginilor în presă, pentru a-l identifica”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au făcut cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, constând în aceea că în data de 21.12.2020, în jurul orei 14:33, un bărbat a introdus cardul bancar într-un ATM, situat pe bulevardul Revoluției din 1989, din Timișoara. Acesta a solicitat extragerea sumei de 2.000 de lei și a plecat fără a ridica suma de bani eliberată. Ulterior, suma a fost sustrasă din fața ATM-ului de o persoană necunoscută.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze numărul de telefon 0766787887 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole