Reținut de polițiști pentru că a furat mai multe corpuri de iluminat, cabluri electrice și obiecte sanitare de aproape 30.000 de lei dintr-un imobil în amenajare din Timișoara

Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În 9 mai, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 23 aprilie – 7 mai, persoane necunoscute ar fi sustras, dintr-un imobil aflat în amenajare, situat pe strada Ion Ionescu de la Brad, mai multe corpuri de iluminat, cabluri electrice și obiecte sanitare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unui bărbat,  în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole