Probleme cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și două localități la început de săptămână

Aquatim anunță că, luni, 7 august, între orele 8-16, la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gavril Musicescu (între Emil Zola și Ivan Petrovici Pavlov), Vânătorilor, Arcidava, Traian Vuia, Progresul, William Shakespeare, Victor Vâlcovici, Emil Zola (între Victor Hugo și Constantin Brâncoveanu) și Constantin Brâncoveanu (între Gavril Musicescu și Liviu Rebreanu).

Marti, 8 august, între orele 9-15 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Aleea F.C.Ripensia, Feleacul, Anghel Saligny și Craiova.

Tot pe 8 august se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 9-18 se va întrerupe alimentarea cu apă în Pișchia, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole