Prinși la volan beți și cu permisele de conducere suspendate

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Astfel, marți, 1 martie, în jurul orei 15:50, polițiștii din Lugoj au oprit pentru control, pe strada Caransebeșului din Lugoj, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Tot marți, în jurul orei 16:20, polițiștii din Racovița au identificat în localitatea Hitiaș, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”. 

Tot în 1 martie, în jurul orei 18:45, polițiștii din Timișoara au depistat, pe strada Calea Aradului un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole