Primăria Timișoara a cumpărat o mașină nouă full electric în valoare de 35.000 euro – după ce a casat un Renault Symbol vechi de peste 10 ani

Primăria Timișoara anunță că a cumpărat o mașină nouă full electric în valoare de 35.000 euro.

Este vorba despre un Renault Megane, achiziționat prin programul Rabla.

De azi, Primăria Timișoara e mai verde! Am casat o mașină veche și am achiziționat pentru echipele Primăriei Timișoara un nou vehicul electric. Prin programul Rabla, beneficiind de un voucher de 10.000 euro, Primăria Timișoara a achiziționat un vehicul nou full electric, Renault Megane, în valoare de 35.000 euro. S-a casat astfel un Renault Symbol vechi de peste 10 ani și s-a înlocuit cu o mașină în pas cu viitorul și cu nevoile de ecologizare ale orașului. Primăria Timișoara susține tranziția spre vehicule nepoluante. Reamintim că anul trecut au fost montate și au devenit funcționale primele 16 stații de încărcare pentru vehicule electrice“, se arată într-un comunicat de presă.

De data acesta Primăria Timișoara s-a limitat să anunțe achiziția pe pagina de Facebook a instituției, spre deosebire de vechea administrație, când în anul 2018 Nicolae Robu a convocat o adevărată conferință de presă în care a prezentat o mașină electrică pe care municipalitatea a primit-o spre folosință.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole