Primăria Șag solicită finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru un bazin de înot, construirea de noi săli de clasă și extinderea bazei sportive

Primăria Șag continuă demersurile pentru a identifica surse de finanțare pentru dezvoltarea serviciilor publice din comună.

Un exemplu este faptul că localitatea condusă de PSD-istul Flavius Roșu, a dat lovitura și a primit alocări de fonduri pentru două proiecte în valoare totală de peste 25 de milioane de lei prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” fiind vorba despre extinderea rețele de apă și de canalizare în cartierul Mănăstire.

Zilele acestea Primăria Șag a depus alte trei proiecte spre finanțare, de data acesta la Compania Națională de Investiții, anunță primarul Flavius Roșu.

Educația a fost una din prioritățile mele ca primar! Comuna noastră atrage tot mai multe tinere familii si e nevoie sa creștem numărul de locuri in grădinița si școala noastră. Astfel că, alături de extinderile in zona  educațională a elevilor preșcolari, prin finalizarea extinderii grădiniței si continuarea lucrărilor la noul corp, la CNI am depus un nou proiect, in vederea finanțării. De aceasta data e vorba de un nou corp de clădire pentru a mari capacitatea spatiilor educaționale din Școala noastră. El prevede noi săli de clasa, cantina/sala multifuncțională, spatii sanitare, etc. De asemenea, am depus o solicitare in vederea finanțării unui bazin de înot. Acesta , alături de Sala de Sport aflata in lucru va reprezenta un reper in ceea ce privește infrastructura sportiva de calitate. Un alt proiect din aceasta zona sportiva a fost depus la CNI. El vizează extinderea actualei baze sportive de la Stadion, prin construcția unei noi tribune, o sala de fitness si un bazin de recuperare cu apa calda“, a declarat Flavius Roșu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole