Primăria Dumbrăvița merge pe mâna ONG-urilor. Administrația cheamă la dialog toate organizațiile nonguvernamentale

Rolul organizațiilor în comunitate este extrem de important, prin educarea și mobilizarea cetățenilor, prin implicarea în procesul decizional și prin încurajarea programelor sociale de sprijin comunitar, spun reprezentanții primăriei, care consideră că o relație eficientă de colaborare ONG-uri și administrație este esențială pentru îmbunătățirea calitativă și cantitativă a vieții comunității.

“În Dumbrăvița există un număr semnificativ de organizații nonguvernamentale și Primăria Dumbrăvița dorește să pună bazele unei cooperări eficiente cu acestea, prin întâlniri periodice și parteneriate. Temele vizate includ, dar nu se limitează la: protecția mediului, sănătate, educație/cultură, tineret/sport, promovarea intereselor cetățenești, protecția categoriilor defavorizate, dezvoltarea economică locală, dezvoltarea sectorului neguvernamental“, precizează Primăria Dumbrăvița.

Administrația dorește organizarea unei prime întâlniri.

“Lansăm un apel la dialog și îi invităm pe reprezentanții ONG-urilor din Dumbrăvița să trimită un 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮-𝗱𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮.𝗿𝗼 cu o scurtă prezentare, pentru organizarea unei prime întâlniri. În funcție de numărul de înscrieri se vor stabili data și locul de desfășurare care vor fi comunicate ulterior“, este îndemnul primăriei.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole