Presiune scăzută și furnizare întreruptă a apei, în această săptămână, în mai multe localități din Timiș

Lucrări de igienizare a rețelei de apă în mai multe localități din Timiș. Astfel, Aquatim anunță că luni, 6 septembrie, între orele 9-16, în Recaș se va spăla bazinul de aerare din stația de tratare. În acest interval este posibil ca presiunea să fie scăzută în localitate.

În perioada 6-10 septembrie, zilnic între orele 9-15, în Mașloc și Fibiș se va întrerupe apa pentru igienizarea rețelei din Mașloc. Pe tronsonul de conductă pe care se va efectua spălarea apa va fi tulbure, iar în rest furnizarea acesteia va fi oprită.

De asemenea, marți, 7 septembrie, între orele 9-15, se va sista alimentarea cu apă în Dolaț.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole