Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, se pune bine cu motocicliștii – examinări și sâmbăta pentru că vine vreme proastă

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, vrea să se pună bine cu motocicliștii din județ.

În acest sens oficialul a dispus prelungirea programului de lucru pentru personalul de la Permise deoarece vine vremea proastă și până atunci trebuie să fie examinați toți viitorii motocicliști care au termina școala.

Examinări auto suplimentare la motociclete. Facem un hei-rup pentru a închide un subiect mai uşor de închis. Am dispus ca Serviciul de Permise şi Înmatriculări să lucreze în următoarele două zile de sâmbătă (5 şi 12 noiembrie). Îi vom examina pe toți cei care au finalizat şcoala şi nu au fost încă programați pentru examen la categoria A – Moto. Vine vremea proastă, va fi mult mai greu pe iarnă la motociclete. Şi ajungem la zi măcar cu această categorie“, a declarat astăzi Mihai Rivitoiu.

Ieri, prefectul PSD de Timiș anunța că a fost redus la jumătate timpul de așteptare la examenul pentru permisul auto.  

În luna februarie, după investirea în funcția de prefect, Timişul era pe penultimul loc în țară ca timp de aşteptare pentru proba practică a examenului auto. Am redus la jumătate timpul, de la 107 la 56 de zile. Tot nu e bine, dar e un progres. În plus, vom angaja în perioada următoare încă 10 agenți de poliție suplimentari, moment în care lucrurile se vor desfăşura cum ne dorim cu toții. Mai mult, pentru a reduce disconfortul celor examinați, din decembrie vom avea două locuri în oraş de unde se va pleca în proba practică. Iar ca să nu mai aştepte toată ziua până sunt examinați, tot din decembrie vom împărți programul zilnic în două intervale de timp, de la 08:30 şi 11:30“, a spus Mihai Ritivoiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole