PR pe drama unor oameni. ISU Timiș se laudă că a salvat mâțele din mansarda care s-a făcut scrum pe strada Mehadia

ISU Timiș arată de mai multă vreme ca o instituție de organizat evenimente, chermeze, nunți și botezuri.

Când vine vorba despre acțiuni oficiale ISU Timiș rămâne repetentă la capitolul comunicare. Presa trebuie să afle, pentru a informa cetățenii, din surse convergente tot felul de evenimente care afectează grav viața oamenilor.

Însă, când însă vine vorba despre marketing, ISU Timiș trage la podium. Salvarea unor pisici dintr-un pom sau a unui câine dintr-un canal sunt anunțate cu surle și trâmbițe, însă când vine vorba despre informații despre obiectul muncii ce privește viața oamenilor, cei de la ISU sunt ridicoli.

Așa s-a întâmplat și ieri când pe pagina de Facebook a ISU Timiș a apărut o postare menită doar să adune like-uri prin care se transmite că animalele de companie au fost și ele salvate din incendiul de pe strada Mehadia.

“Pompierii militari timișeni au salvat astăzi 7 pisici din două apartamente cuprinse de incendiu. Speriate și ude, pisicile stăteau ascunse pe sub paturi până au fost găsite de pompieri. Aceștia le-au extras de urgență și le-au predat stăpânilor care așteptau emoționați afară. Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Fie că e vorba de o persoană sau de un animal, intervenția noastră este la fel de promptă“, transmit cu mândrie pompierii militari.

PR-ul care se face pe drama unor oameni, unii fiind nevoiți să doarmă în internatul unui liceu pus la dispoziție de primărie, este extrem de condamnabil și de-a dreptul grețos, deoarece poate unii dintre locuitorii acelui bloc au pierdut agoniseala lor și a părinților de-o viață sau poate unii au rămas cu un credit pe încă 20 de ani sau se vor lupta cu firmele de asigurări, însă să fie motiv de laudă că ai salvat pisicile este dezgustător. Părere autorul articolului, proprietare de pisică.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole