Polițiștii la vânătoare de timișeni care nu poartă masca de protecție. Un bărbat din Făget a fost amendat că a plecat din izolare

Polițiștii timișeni împreună cu cei locali, jandarmii, pompierii și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, miercuri, 22 septembrie, la activităţi au participat 298 de forţe de ordine, care au verificat 99 de societăți comerciale, 115 mijloace de transport persoane, dintre care 38 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2000 de persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate  131 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 37.000 de lei. Dintre acestea, 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și o sancțiune în valoare de 1000 de lei a fost aplicată unui bărbat, la Făget, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii timișeni reamintesc că în conformitate cu noile reglementări instituite prin Hotărârea de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021,  Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în sali de spectacole si la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 6 ani, care trebuie sa prezinte un test negativ.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole