Polițiștii din nou la vânătoare de timișoreni fără mască de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș ieșit, din nou, la vânătoare de timișoreni fără mască de protecție.

La activităţi au participat 285 de forţe de ordine, fiind verificate 93 de societăți comerciale, 113 mijloace de transport persoane, dintre care 38 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 4000 de persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.000 de lei. Dintre acestea, 97 de sancțiuni în valoare de 35.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii și 5 sancțiuni în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă verificările și în perioada următoare.

Incendiu la biserica din Sacoșu Turcesc

Pompierii din Timiș au fost solicitați în această dimineață să intervină la un incendiu produs la un lăcaș de cult din localitatea Sacoșu Turcesc. “La sosirea echipajelor, s-a constatat că…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole