Polițiștii au prins un șofer beat, fără permis de conducere, un altul drogat cu cannabis și amfetamină și cu 5 grame de substanță de culoare verde și o tânără fără permis de conducere

În timpul raziei de noaptea trecută, polițiștii au prins șoferi beți, drogați și fără permise de conducere.

Astfel că, joi seara, în jurul orei 21:50 polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 5 Urbane Timisoara, desfășurând activități de control al traficului rutier pe strada Vasile Cârlova din Timișoara, au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificării în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și autoturismul nu era înmatriculat în circulație, având expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie din data de 27 decembrie 2022. A fost întocmit dosar penal.

Vineri noaptea, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției 4 Rurală Peciu Nou au procedat la oprirea în trafic pe DJ 591, în localitatea Utvin a unui autoturism condus de către o tânără de 19 ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal. 

Joi seara,  în jurul orei 23:10, polițiștii au oprit pentru control pe strada Oituz din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest au rezultat valori pozitive la cannabis și amfetamină. În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite aproximativ 5g substanță de culoare verde. A fost întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi înaintată către BCCO Timișoara.

Bătrân găsit înecat în râul Bega

Un apel la 112 a pus în alertă autoritățile din Timișoara. Mai mulți trecători au observat trupul unui bărbat plutind pe râul Bega, în zona Solventul. La fața locului s-au…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole