Polițiștii au prins din nou câțiva șoferi beți, drogați și fără permis de conducere pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ patru persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Marți, 20 septembrie, în jurul orei 11:40, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Stuparilor din localitatea Uihei, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoturismul era neînmatriculat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Tot marți, în jurul orei 18:40, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN6, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot ieri, în jurul orei 18:40, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control în localitatea Hitiaș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină. De asemnea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

În data de 20 septembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control în localitatea Sânmihaiu Român, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemnea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole