Polițiștii au ieșit la vânătoare de bețivi și șoferi fără permise de conducere. Au reușit să prindă doi

Polițiștii timișeni au ieșit la vânătoare de bețivi și șoferi fără permis de conducere. Au prins doi. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Luni, 18 aprilie, în jurul orei 23:00, polițiștii din Făget au depistat, pe strada Gheorghe Doja, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În noaptea de luni spre marți, polițiștii din Lugoj au depistat, pe strada Caransebeșului, uni bărbat, în vârstă de 40 de ani, care conducea o mașină fără a poseda permis de conducere. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole