Poliția Timiș a prins doi șoferi drogați și unul beat. Toți s-au ales cu dosare penale

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 1 februarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 1 februarie a.c., în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget au oprit pentru control în localitatea Margina, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au depistat, în localitatea Chișoda, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole