Poliția Timiș a depistat trei tineri cu droguri la ei – unul pe strada Polonă din Timișoara și doi din Jimbolia – aveam asupra lor pliculețe ce conțineau materie vegetală

La data de 29 august a.c., în jurul orei 22:40, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe strada Polona din municipiu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea un comportament suspect.

În urma controlului corporal efectuat de către polițiști, aceștia au identificat asupra sa 2 pliculețe ce conțineau o materie vegetală de culoare verde oliv.

Materia vegetală a fost ridicată și sigilată, fiind predată lucrătorilor B.C.C.O. în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, la data de 30 august a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Orașului Jimbolia au depistat pe strada Spre Nord din oraș, un autoturism parcat în care se aflau 2 tineri în vârstă de 18 și 21 de ani, care aveau un comportament suspect.

În urma controlului corporal și al autoturismului efectuat de către polițiști, aceștia au identificat o farfurie pe care se afla o substanță albă pulverulentă.

Substanța respectivă a fost ridicată și sigilată, fiind predată lucrătorilor B.C.C.O. în vederea continuării cercetărilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole