Petrecere în Remetea Marea: două dosare penale pentru deținere de droguri de mare risc și 33 de amenzi

Polițiștii timișeni au intensificat activitățile de verificare și documentare a persoanelor predispuse la acte de violență, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penala din aria de competență. Astfel că, noaptea trecută, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu cei din cadrul celor 5 secții urbane și cei din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara, însoțiti de luptători SAS au desfășurat o acțiune în Remetea Mare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat un control la un restaurant din localitate, unde au constatat că avea loc o petrecere privată cu nerespectarea prevederilor legale în contextul stării de alertă. Au fost date 33 de amenzi, în valoare de 16.500 de lei.

„Totodată, în cadrul evenimentului, polițiștii au constatat două infracţiuni, întocmind două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere de droguri de mare risc”, cercetările fiind preluate de specialiștii din cadrul BCCO Timiș. De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor””, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii acționează in continuare pe toate liniile de muncă, astfel încât să fie menținut un climat de ordine și siguranță publică.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole