Peste 5 kilograme amfetamină, 246 pastile de ecstasy, 110 grame de cocaină și 800 grame de cannabis, ridicate de polițiști în urma perchezițiilor de ieri

În urma celor 20 de percheziții, efectuate joi, polițiștii au confiscat, 5,2 kg de amfetamină, 246 de comprimate de ecstasy, 110 g de cocaină, 800 g de cannabis, 8.000 de euro, 8.000 de lei și cântare de precizie. 15 persoane au la D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea, pentru 24 de ore a 10 persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

„În cursul zilei de astăzi, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 11 persoane, dintre care 10 cercetate în stare de reținere și una în lipsă”, transmite IPJ Timiș.

Reamintim că, la data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 20 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA și cannabis, în județul Timiș.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole