Peste 150 de persoane în vârstă, bolnave și singure din Lugoj rămân fără sursă de hrană. Primăria desființează Cantina Socială

Măsura a fost anunțată de Primăria Lugoj care intenționează să promoveze un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local pentru desființarea Cantinei de Ajutor Social și pentru reorganizarea Direcției de Asistență Socială.

Decizia este motivată de administrația locală de cheltuielile mari cu activitatea administrativă și salarii.

Conform consilierului local PSD, Nicu Bădina, în viziunea primarului cultura, sportul și asistența socială trebuie să fie activități profitabile.

“Sunt 70 de persoane în vârstă, bolnave, singure și altele aflate în nevoi. 60 de adulți la cantina de ajutor social, peste 40 de copii aflați în 2 centre de supraveghere și 18 persoane la Căminul de persoane vârstnice care primesc mâncare de la aceeași bucătărie a cantinei rămân pe drumuri și cei 10 angajați. Domnule primar, vă bateți joc de lugojeni și de oamenii necăjiți care nu au ce mânca. Să vă fie rușine!“, spune consilierul local PSD.

30 de locuințe ANL, recepționate în Recaș

Agenția Națională pentru Locuințe a recepționat în orașul Recaș, 30 de locuințe pentru tineri, destinate închirierii. Este vorba despre 15 apartamente cu o cameră și 15 cu două camere, ccare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole