Percheziții la Șag, la un bărbat care a împușcat mai mulți câini

Percheziții, în această dimineață, la locuința unui bărbat din Șag, despre care polițiștii aveau informații că ar fi împușcat mai mulți câini, în zona gării din localitate.

Astfel, în 12 ianuarie, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor fără drept, întrucât în baza investigațiilor, au aflat că în 2 ianuarie, un bărbat necunoscut a împușcat mai mulți câini în zona gării din localitatea Șag (un câine fiind omorât).

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea faptelor. În vederea susținerii probatoriului, polițiștii au descins în această dimineață la domiciliul bărbatului din Șag, de unde au ridicat în vederea confiscării, un pistol calibru 9×19, armă de vânătoare și o armă lungă de tir precum și muniția aferentă acestora, deținute fără drept”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției pentru audiere, urmând să fie reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole