Patru migranți prinși după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia în România

Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au depistat patru migranți care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Ieri, în jurul orei 15:00, poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul echipamentelor de detecție termică, un grup de persoane care a trecut ilegal frontiera, din Serbia, pe direcția localității de frontieră Beba Veche.

Imediat, oamenii legii de la frontieră au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au fost depistate, ascunse într-un canal colector aflat la aproximativ 500 metri de linia de frontieră, trei bărbați. Continuându-se cercetarea terenului, pe aceeași direcție a mai fost depistat un bărbat care făcea parte din același grup.

Cele patru persoane au fost conduse sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că sunt doi cetăţeni sirieni, un francez și un austriac, cu vârste cuprinse  între 16 ani și 47 ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere fraduduloasă a frontierei de stat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Incendiu la o casă din Uliuc

Pompierii din Timiș au fost solicitați, în jurul orei 18, să intervină la un incendiu la o casa de locuit si la garajul anexat locuinței, din localitatea Uliuc, comuna Sacoșu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole