O viață la pușcărie. Acum ești mai aproape ca oricând de visul tău. Se fac înscrieri pentru a deveni polițiști de penitenciar

Administrația Națională a Penitenciarelor folosește un slogan inedit pentru a promova cursurile Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare – Acum ești mai aproape ca oricând de visul tău!

Dacă îți dorești să urmezi cursurile Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna și să devii, după absolvire, polițist de penitenciare, află că, te poți înscrie pentru unul dintre cele 240 de locuri scoase la concurs de instituția proprie de învățământ a Poliției Penitenciare!

Specializarea – 𝕊𝕚𝕘𝕦𝕣𝕒𝕟ț𝕒 𝕕𝕖ț𝕚𝕟𝕖𝕣𝕚𝕚 ș𝕚 𝕣𝕖𝕘𝕚𝕞 𝕡𝕖𝕟𝕚𝕥𝕖𝕟𝕔𝕚𝕒𝕣

– 20 de locuri – femei

– 199 de locuri – bărbați

Specializarea – 𝔼𝕔𝕠𝕟𝕠𝕞𝕚𝕔𝕠-𝕒𝕕𝕞𝕚𝕟𝕚𝕤𝕥𝕣𝕒𝕥𝕚𝕧

– 21 de locuri – bărbați și femei

Consultă aici: http://anp.gov.ro/blog/scoala-nationala-de-pregatire-a-agentilor-de-penitenciare-targu-ocna/ toate detaliile referitoare la organizarea concursului, verifică dacă îndeplinești condițiile, pregătește-ți repejor (dar cu mare atenție) documentele pentru dosarul de candidat și prezintă-te la una dintre unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor în vederea înscrierii!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole