O firmă apropiată de șeful CJ Timiș, Alin Nica, vrea un contract de lucrări la Muzeul de Artă al CJ Timiș

Muzeul Național de Artă a scos la licitație, în septembrie, contractul pentru „lucrări, instalații cu rol de securitate la incendiu proiectare + execuție, (achiziție, montaj, PIF, etc)”. Suma maximă oferită este de 3,46 milioane de lei, cu TVA, petru un contract de trei luni. Totuși, în anunțul de licitație era precizat că „durata prezentului contract nu va fi mai târziu de 15 decembrie 2022”. Au fost depuse trei oferte: de la Europe C & C SRL, JDA Consult – Alstingtimserv și Info Service & Computers – Bellemoon. Acestea urmează să fie evaluate și să fie anunțate în timp util, pentru ca lucrările să se poată și termina. Lucrările vizează instalații electrice de iluminat în siguranță, instalații de hidranți interiori, instalații de stingere cu gaz inert și instalație de detectare, semnalizare și alarmare incendiu“, scrie astăzi publicația stiridetimisoara

Firma JDA Consult îl are, conform informațiilor de pe site-ul listafirme.ro, ca administrator și asociat unic pe un anume Deian Adrian Jifcu.

Interesant este că Deian Adrian Jifcu, deci patronul acestei firme, a fost propus de primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica, în anul 2017, pentru a fi desemnat, în mod repetat, ca administrator unic al societății Aquatorontal SRL, așa cum puteți citi într-un articol pe care redacția noastră l-a publicat pe data de 23 februarie 2022 – https://buletindetimisoara.ro/timisoara-lucrarile-de-la-fantana-cu-pesti-sunt-blocate-de-firma-unui-apropiat-al-lui-alin-nica-seful-pnl-timis/.

Aceeași firmă este implicată într-un caz revoltător deoarece imediat după alegerile din 2020, când Alin Nica a ajuns șef al CJ Timiș, firma respectivă a câștigat licitația pentru contractul de proiectare + execuție a Bazinului de înot didactic din orașul Jimbolia, județul Timiș – “Proiect pilot, proiectare, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului, verificare PT, execuția lucrării, furnizarea de echipamente cu și fără montaj, dotări. Valoarea contractului se ridică la peste 9.000.000 lei + TVA“, așa cum puteți citi în articolul următor, din 15 iunie 2022 – https://buletindetimisoara.ro/cj-timis-construieste-la-jimbolia-un-bazin-de-inot-cu-o-firma-capusa-apropiata-de-alin-nica-seful-cj-timis/.

Tot firma JDA Consult este și cea care pe vremea lui Nicolae Robu a luat lucrările de modernizare a Fântânii cu pești din centrul Timișoarei – așa cum puteți vedea în articolul următor, din 20 aprilie 2022 – https://buletindetimisoara.ro/firma-unui-liberal-apropiat-de-seful-cj-timis-alin-nica-tine-blocate-lucrarile-al-fantana-cu-pesti-va-fi-depusa-plangere-penala-anunta-viceprimarul-usr-al-timisoarei-ruben-latcau/.

Firma chiar a fost amendată de Primăria Timișoara cu 3.500 de lei/zi pentru lucrările neexecutat de la Fântâna cu pești – https://buletindetimisoara.ro/firma-apropiata-de-seful-pnl-timis-alin-nica-penalizata-de-primaria-timisoara-cu-3-500-de-lei-zi-pentru-lucrarile-neexecutat-de-la-fantana-cu-pesti/.

Acum, aceeași firmă vrea un nou contract la Consiliul Județean, la Muzeul Național de Artă din Timișoara, instituție subordonată CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole