Numai șoferi beți, fără permis de conducere sau cu mașina neîmatriculată pe drumurile din Timiș

Polițiștii rutieri au prins din nou șoferi beți, fără permise de conducere sau cu mașina neîmatriculată pe drumurile din Timiș. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Marți, 19 iulie, polițiștii din Lugoj au oprit pentru control pe strada Splaiul Corneliu Coposu, un autovehicul condus de un bărbat de 45 de ani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal. 

Azi noapte, în jurul orei 02:45, polițiștii din Gătaia au oprit pentru control în localitatea Șemlacu Mic, un autovehicul condus de un tânăr de 18 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere. A fost întocmit dosar penal. 

Marți, 19 iulie, în jurul orei 08:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Bucovinei, un autovehicul condus de un tânăr de 24 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autovehiculul nu este înmatriculat. A fost întocmit dosar penal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole