Noi restricții anti-Covid, la Șag și Buziaș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat astăzi pentru a aproba hotărârea prin care s-au actualizat anexele, din cauza că rata de infectare cu Covid-19 a crescut în două localități din Timiș. Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine,

Astfel că, Șag a trecut pe Anexa 3, rata de infectare cu Covid-19 fiind astăzi de 3,16 și nu se mai pot desfășura evenimente. „În cadrul ședinței de astăzi, UAT Șag a fost trecut de pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori, pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Orașul Buziaș a trecut pe anexa 4, din cauza rate de infectare cu Covid-19. Astăzi rata de infectare fiind 2,11. Evenimentele se pot desfășura cu mai puține persoane. „Totodată, UAT Buziaș a fost trecut pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole