Nicolae Robu, situație jenantă la PNL Timiș – posibila desemnare drept candidat la Primăria Timișoara un eșec total – doar circa 30 de participanți la o ședință a Biroului Politic Județean

Șeful PNL Timiş, Alin Nica, a anunțat, luni, 23 octombrie că Nicolae Robu va fi candidatul partidului pentru Primăria Timişoara şi că desemnarea lui este doar o formalitate, deoarece trebuie să primească validarea în Biroul Politic Judeţean.

Vom alege şi aproape că l-am ales pe cel mai bun candidat pe care oamenii îl vor în Timişoara. Nu luăm decizii pe sentimente sau pe afinităţi. Sondajele arată clar că fostul şi viitorul primar Nicolae Robu are cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat în fruntea municipiului. 99 la sută va fi Robu. Urmează validarea în BPJ, dar aş spune sută la sută”, a declarat preşedintele PNL Timiş.

Ei bine, astăzi, PNL Timiș a convocat ședința Biroului Politic Județean, împreună cu Biroul Politic Local Timișoara, Organizația de Femei și Pensionari, dar până la ora publicării articolului PNL Timiș nu a comunicat nimic oficial privind deciziile luate în ședința respectivă, deși conform surselor Buletin de Timișoara în cadrul ședinței Nicolae Robu urma să fie validat drept candidat al PNL la funcția de primar al Timișoarei.

La ședință a participat, așa cum se poate observa din fotografiile intrate în posesia Buletin de Timișoara, și Nicolae Robu, într-o postură absolut ridicolă, între “mojicul“ de Alin Nica și “capul răutăților“ Dănuț Groza, ca să cităm doar câteva dintre caracterizările pe care fostul primar al Timișoarei le-a făcut celor doi în trecutul recent.

Din start trebuie să observăm că masa de prezidiu a fost mutată de-a latul sălii de la sediul PNL Timiș pentru a masca probabil lipsa participanților deoarece, conform surselor redacției noastre și așa cum se poate vedea din fotografii, au participat circa 30 de PNL-iști, deși o asemenea ședință ar fi trebuit să reunească cel puțin 300 de participanți. Scunele goale spun totul despre ce înseamnă PNL Timiș sub conducreea lui Alin Nica și Dănuț Groza.

Mulți dintre cei prezenți sunt fie angajați ai Consiliului Județean, așa cum sunt Vasile Ciuruș și Dan Diaconu, consilieri personal ai lui Alin Nica la CJ Timiș sau Ciprian Trocan, director al unei societăți a Consiliului Județean, fie precum consilierul județean Marius Hiticaș, angajat al Primăriei Sânnicolau Mare, condusă de Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș. Deci, niște sinecuriști, lipsiți de coloană, care depind de un post acordat de Alin Nica.

Mai mult se poate remarca din fotografii că nu au participat nici primarii partidului, deoarece poate fi observat doar traseistul politic de la Teremia Mare, Cornel Gui.

De la Biroul Local Timișoara nu sunt nici 5 persoane“, au declarat sursele Buletin de Timișoara.

Așadar, ședința Biroului Politic Județean a fost un eșec total, rămâne doar situația jenantă în care s-a pus Nicolae Robu, deoarece “nici măcar cvorum pentru un eventual vot nu a existat, atât de puțini au fost“, au mai precizat sursele redacției noastre.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole