Nicolae Robu și-a publicat diploma de inginer de nota Z-E-C-E-E-E-E! E SIMPLU, D-LE FRITZ! – este îndemnul fostului primar

Fotul primar Nicolae Robu nu a mai așteptat să intre în vigoare proaspăta Hotărâre de consiliul local că și-a și publicat diplomele din nicio calitate publică pe care o are astăzi.

În numele transparenței, Nicolae Robu, dorește să afle cu exactitate domiciliul actualului primar, probabil pentru a se auto invita la ceaiul de la ora 17:00.

“E SIMPLU, D-LE FRITZ! Ieri, în Consiliul Local, s-au adoptat două hotărâri de bun simț. Ele prevăd obligația aleșilor locali și a șefilor din Primărie de a-și publica pe pagina Primăriei fotocopii după diplomele de studii pe care AU PRETINS că le au și după actul în care este înscrisă localitatea lor de domiciliu; accentuez: localitatea de domiciliu, așa cum cere Codul Administrativ, nu localitatea de rezidență sau de domiciliu flotant. În mod normal, aceste proiecte ar fi trebuit să treacă într-un minut fiecare, dacă nimeni nu ar avea nimic de ascuns. Când colo, SURPRIZĂ! Toți consilierii USRPLUS au luptat cu înverșunare, pur și simplu, O ORĂ ÎNTREAGĂ (!!!), ca proiectele să nu se adopte!”, scrie Nicolae Robu.

Cerința de postare a diplomelor are doar menirea de a-i devoala pe mincinoși

“Iar șeful lor, Primarul -despre care nimeni nu știe cine este, de fapt și cum a ajuns el, cetățean al Germaniei, un necunoscut și în Germania și în România, necunoscut chiar și pt Google (!!!), dirijor de cor de amatori, să fie susținut să ajungă Primar al Timișoarei-, a făcut o adevărată criză de nervi! Până la urmă, cu toată opoziția neomarxiștilor, cele două proiecte au trecut la vot. Eu și sunt convins că la fel ați fi făcut oricare dintre dv aș fi spus: “salut proiectele, trebuie să fim transparenți, deci, vă îndemn pe toți, indiferent de partid, să le votați”. Și astăzi, mi-aș fi și publicat acele documente, să închei discuțiile. Dar, se pare că dl Fritz și unii dintre colegii lui au lucruri de ascuns… Spus direct: au mințit că au diverse studii și de fapt nu le au, respectiv au mințit -a se citi: au făcut declarații în fals și uz de fals!- că au domiciliul în Timișoara, cum cere legea și nu îl au! Iată, ca să arăt cât de simplu este să faci ce cer cele două proiecte devenite hotărâri, eu, care nu sunt vizat de ele, vă prezint în atașament fotocopii făcute de mine cu telefonul -nu se cere mai mult de atât!- după documentele cerute. Aștept ca și dl Fritz să facă la fel! P.S. Precizez că cerința de postare a diplomelor are doar menirea de a-i devoala pe mincinoși, pe șarlatanii care declară că au studii pe care nu le au. Altfel, orice cetățean cinstit e demn de toată stima și poate deveni consilier local și chiar Primar indiferent de studiile avute. Atâta tot: SĂ NU MINTĂ!”, precizează Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole