Nicolae Robu prezintă cronologic minciunile primarului Dominic Fritz

O nouă ieșire publică a lui Nicolae Robu, o nouă tiradă asupra primarului Dominic Fritz. De data aceasta fostul edil prezintă o serie de fapte cronologice, pe care le consideră minciunile actualului primar.

NIMENI ÎN ISTORIA RECENTĂ A TIMIȘOAREI NU A MINȚIT LA ASEMENEA COTE CUM SE MINTE ACUM! – începe Nicolae Robu

“La această concluzie am ajuns pas cu pas în aceste aproape 9 luni de mandat Fritz. În 2 noiembrie 2020 -prima zi efectivă de mandat- dl Fritz, în loc să-și înceapă munca adevărată de Primar, a inițiat o nouă campanie de intoxicare a populației cu minciuni, în prelungirea celei întinse pe 1.5 ani, de când a apărut în Timișoara -oficial: 18.04.2019-, până la alegeri -27.09.2020-. A luat-o, în 2 Noiembrie, cu “greaua moștenire”, șocându-mă, pur și simplu, prin prezentarea situației preluate ca fiind catastrofală, când ea era mai bună ca în orice an pe acea vreme a anului (început de noiembrie).

 A continuat, de atunci, zi de zi, denigrând toate proiectele, asumându-și merite pt închipuite corecții, fără a face nimic! Oameni buni, nici acum, după 9 luni, nu a anunțat NICIUN PROIECT PROPRIU, FIE EL ȘI LA STADIUL DE IDEE! Defilează NUMAI ȘI NUMAI cu proiectele mele, în care își adjudecă tot felul de contribuții, de merite! Nici la fostele cinematografe aflate în reabilitare / refuncționalizare în centre culturale, nici la școli, nici la spitale, nu mai vorbim de drumuri, NU ARE NICIO CONTRIBUȚIE. La drumuri, spre exemplu, toate proiectele cuprindeau din start trotuare, piste de biciclete, spații verzi cu aliniamente de copaci, carosabile standard, absolut tot ce dv puteți vedea că se face!”, spune Nicolae Robu.

E nasul Pinocchio-ului folosit de mine suficient de lung?

Ei bine, de ce vă postez eu astăzi din nou cu poza lui Pinocchio? Țineți-vă tare, vă rog! Păi iată ce MINCIUNĂ GROSOLANĂ ne dezvăluie fostul Viceprimar în echipa mea, Dan Diaconu, un om minuțios, care, știind cu cine are de-a face, nu ia informațiile așa cum îi sunt livrate, ci le mai și verifică! Declarațiile Primarului ne spuneau că noua organigramă reduce numărul de șefi! Dan Diaconu ne arată că, de fapt, numărul de posturi de șefi a crescut cu 26%: cu mine ca Primar au fost 64, cu dl Fritz ca Primar sunt 81. Să nu mai vorbim că eu am avut un singur consilier personal, iar Viceprimarii mei niciunul, iar dl Fritz are 6 consilieri personali și Viceprimarii săi câte doi! Deci, administrația Robu a lucrat cu 1 consilier personal, iar administrația Fritz lucrează cu 10 consilieri personali! Ce ziceți, e nasul Pinocchio-ului folosit de mine suficient de lung, pt a reflecta cât de mult minte acest necunoscut, “dirijor de cor de amatori, politolog și activist social”, cum ni se recomandă, om fără nimic semnificativ făcut în viață până la 38 de ani, ajuns prin minciună Primar al Timișoarei?!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole