Nicolae Robu nu mai poate cânta pe străzile Timișoarei – au fost autorizați 31 de trubaduri care pot să-și expună talentele

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că a finalizat etapa audițiilor adresată artiștilor care doresc să-și expună talentele pe străzile orașului.

Audițiile s-au desfășurat în perioada 25 – 29 septembrie, în Sala Lira a instituției, fiind organizate în cadrul procedurii de autorizare anuală a artiștilor stradali.

În total, s-au înscris 33 de artiști, dintre care s-au prezentat 32: 22 pentru activități muzicale, nouă pentru activități din sfera artelor vizuale și unul pentru artă stradală (baloane, clownerie). Dintre aceștia au fost admiși 31 de artiști, astfel: muzică – 21 artiști (18 în zona 1 și trei în zona 2); arte vizuale – nouă artiști (șapte în zona 1 și doi în zona 2); artă stradală – un artist, în zona 2.

Autorizarea este valabilă un an. Legitimațiile pot fi ridicate de la Casa de Cultură (Str. Miron Costin nr. 2), începând de joi, 5 octombrie. Următoarea sesiune de audiții va avea loc în ianuarie 2024”, a informat Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole