Nicolae Robu exasperat de Clotilde Armand: numai că nu ne spune pe față “sunteți inferiori, stați în banca voastră”

Vizita primarului Timișoarei Dominic Fritz în București la colega de partid de la sectorul 1, Clotilde Armand, i-a dat insomnii fostului primar Nicolae Robu.

Acesta consideră că vizita este ridicolă deoarece cele două personaje au aceleași prezențe dubioase în colonia România.

“Stimați timișoreni, fiți liniștiți! Primarul Timișoarei a vizitat-o pe d-na Primar al Sectorului 1 București, Clotilde Armand, cu care a făcut un schimb de idei și de experiență, ajungând la unison la concluzia că amândoi au făcut performanțe extraordinare și, drept urmare, că trebuie să continue neabătut reformele! DOAMNE, CÂT RIDICOL! Aceste două personaje, exponenți tipici ai neomarxismului au aceleași prezențe dubioase în colonia România, vorbesc același limbaj de lemn, sunt total pe dinafară de ceea ce înseamnă administrația publică, jecmănesc, cum nu s-a întâmplat niciodată în istoria locurilor, bugetele avute la dispoziție, prin contracte clientelare către firme cu un angajat sau chiar cu niciunul, la adăpostul frumosului slogan “Fără hoție în Primărie!” și al PROBABILEI INTERDICȚII pt instituțiile de resort ale statului român de a se ocupa de ele și-au adus comunitățile la exasperare prin mizeria la care le-au fost aduse habitatele, mint cu fiecare vorbă, dau dovadă de o aroganță sfidătoare în raporturile cu noi, românii, numai că nu ne spun pe față “sunteți inferiori, nimic n-aveți bun, totul trebuie schimbat, stați în banca voastră!”“, consideră Nicolae Robu.

Timișoara sub asediu

“În timpul acesta, în Timișoara, TOATE STRĂZILE sunt înnoroiate, coșurile de gunoi sunt doldora de mizeria neridicată cu cadență normală și asta nu pt că firmele de salubrizare ar fi neserioase, ci PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU EMITE COMENZI DE LUCRĂRI NICI LA NIVELUL A 25% DIN CE PREVĂD CONTRACTELE CADRU, ca să nu plătească! În timpul acesta, în Timișoara s-a ajuns ca 15.000 de copii să nu poată merge la școală din cauza frigului din clase, nou-născuții să fie aduși pe lume la 10-12 grade, bolnavii să moară la propriu de frig în spitale și la câte și mai câte nenorociri! Dominic Samuel Fritz, ai primit o moștenire cu care orice Primar normal ar fi fost fericit! Eu eram pregătit să continui cu ea -doar pt asta am și prefigurat-o, pt un sperat nou mandat al meu și nu era s-o prefigurez grea -ține de noaptea minții acuza de așa ceva!— iar dacă aș fi avut șansa de a continua, NICIUNUL DIN TOATE RELELE pe care le-ai abătut asupra orașului nu ar fi dat peste noi! Nici carantina, nici frigul, nici mizeria, nici hoția, nici minciuna!“, mai susține Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole